Матеріалознавство (прод)

 
 

Матеріалознавство (прод)

Питання до іспиту



Матеріалознавство
1. Фізичні методи обробки харчових продуктів і сировини
2. Фізикохімічні методи обробки харчових продуктів і сировини;
3. Біохімічні методи обробки харчових продуктів та сировини
4. Хімічні методи обробки харчових продуктів та сировини
5. Технологічна характеристика способів тістоутворення та випічки хліба.
6. Характеристика основних технологічних етапів виробництва борошна.
7. Характеристика основних технологічних етапів виробництва крупів.
8. Технологія ферментування овочів. Фактори що впливають на якість ферментованої продукції.
9. Технологічна характеристика основних способів отримання олії.
10. Технологія пива та технологічна характеристика способів підготовки основної сировини.
11. Технологічна характеристика способів отримання зеленого та чорного чаю.
12. Технологічна характеристика способів отримання байхових та пресованих чаїв. Характеристика сировини.
13. Технологічна характеристика отримання картопляного та кукурудзяного крохмалю.
14. Технологічна характеристика отримання тіста для виготовлення макаронних виробів та хліба.
15. Технологічна характеристика отримання тіста для виготовлення пшеничного і житнього сортів хліба.
16. Технологія пастеризованого та стерилізованого молока.
17. Пастеризація, стерилізація харчових продуктів.
18. Особливості технології варених і сирокопчених ковбасних виробів.
19. Технологічна характеристика способів отримання кисломолочних і сичужних сирів.
20. Технологічна характеристика способу отримання маргарину.
21. Технологічна характеристика способу отримання коньячного спирту.
22. Характеристика сировини та технологічні особливості підготовки її для виробництва маргаринів.
23. Характеристика сировини та технологічні особливості підготовки її для виробництва пива.
24. Характеристика сировини та технологічні особливості підготовки її до виробництва пресованих чаїв.
25. Характеристика сировини та технологічні особливості підготовки її до виробництва байхових чаїв.
26. Технологічна характеристика способу отримання сметани.
27. Технологічна характеристика способів отримання сухого молока.
28. Технологічна характеристика способів отримання риби соленої.
29. Технологічна характеристика способу отримання сухих вин.
30. Технологічна характеристика способів отримання кріплених і ароматизованих вин.


Создан 12 ноя 2009



  Комментарии       
Имя или Email


При указании email на него будут отправляться ответы
Как имя будет использована первая часть email до @
Сам email нигде не отображается!
Зарегистрируйтесь, чтобы писать под своим ником